Fotoalbum

D. 26/3 tog vi afsked med Naja, Rikke og Claus på den danske båd og sejlede videre til Martinique. Her skulle vi tanke op med mælk og juice, som er særdeles dyre varer på de andre øer i Caribien, men på Martinique, hvor alt andet er dyrt, er lige præcis disse varer billige.

Her mødte vi også skolebåden Poseidon, som sejler med 2-4 folkeskolelever i et skoleår. De undervises ombord, af skipperen og en lærer mere.

Da vi havde tanket op på mælk og juice, satte vi d. 30. marts kursen mod de Britiske Jomfru øer - nærmere betegnet Tortola, da vi ikke ville ricikere at skulle fejre Lenes fødselsdag på havet. Det betød desværre at vi ikke kunne nå at komme ind til Dominika, øen hvor Naja stort set var vokset op på, og hvor vi havde fået rigtig meget god info fra Rikke og Klaus om seværdigheder og andre lokale forhold.

De 14 dage i St. Lucia hvor vi arbejdede med at få repareret udstødningen til generatoren havde taget den tid vi havde afsat til dette besøg.

Vi havde god vind de første 10 timer, så døde vinden og det blev til 50 timers sejlads for motor resten afvejen.

Det var bagende varmt, så vi måtte rigge til med lagner vi kunne sidde under, og alligevel blev man lettere solskoldet. Dækket var brændende varmt, så det var umuligt at gå barfodet rundt.

Vi ankom til Tortola torsdag d. 1. april, kl. 17.30 lokal tid. Om fredagen fik vi indklareret, og så skulle Celeste, Oliver og jeg arrangere Lenes fødselsdag. MEN det var jo påske, så alt var lukket og slukket, så det var helt umuligt at booke, reservere eller købe noget. Det endte med at vi måtte igang med selv at lave kreative fødselsdagskort, og så fik Lene blot en cocktail bog fra Celeste, samt 2 bøger med Caribiske mad og drinks fra Oliver. Resten af gaverne må så vente til vi kan købe dem et andet sted.

Selve dagen blev fejret med en sightseeing tur i bil rundt på Tortola, samt en lækker middag på "The Dove".

Ellers har vi bare cruiset rundt her på jomfruøerne, vi har besøgt de tidligere danske øer St. Thomas og St. John, de britiske øer Tortola, Norman Island, Jost Van Dyke, Scrub Island samt Virgin Gorda.

Her er ubeskriveligt smukt, og det er et nemt farvand at cruise rundt i. Der er kort afstand imellem de enkelte anker pladser, den længste tur vi endnu har taget var på 3 timer.